مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

طرز تهیه دسرپای سیب گل رز
ایستایی وجود ندارد ، هر چه هست جوشش و جاری بودن است.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه دسرپای سیب گل رز

طرز تهیه دسرپای سیب گل رز

طرز تهیه دسرپای سیب گل رز

طرز تهیه دسرپای سیب گل رز

مواد لازم تهیه دسرپای سیب گل رز

 

خمیر پای ۲۵۰ گرم
(قبلا دستور آن داده شده است)
سیب قرمز دوعدد
شکر   سه قاشق غذاخوری
پودر شکر  برای تزیین
آب  به مقدار لازم

روش تهیه دسرپای سیب گل رز
سیب ها را به ضخامت دو میلی متر  برش بزنید. ۲۰۰  میلی لیتر آب را در قابلمه ای بریزید و بگذارید به جوش آید .شکر و برش های سیب را اضافه کنید . بگذارید ۳-۲ دقیقه بجوشد.سپس با استفاده از آبکش ،آب آن را خالی کنید .سپس خمیر را به ضخامت یک تا دو میلی متر باز کنید و به شکل نوارهایی باپهنای ۳ سانتی متر و طول ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر ببرید .
پنج تکه سیب را روی نوار خمیر قرار دهید تا گل رز زیبایی تشکیل شود.رز  را روی سینی فر که از قبل کاغذ گذاشته اید و چرب کرده اید ، قرار دهید .فر را با حرارت ۲۰۰ درجه  از قبل گرم کنید. مدت زمان پخت ۳۰ دقیقه است. وقتی کاملا خنک شد روی آن پودر شکر بریزید.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است