مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

سیر پخته ارزش غذایی بیشتری دارد یا سیرخام؟
نیکوترین عادت تفکر است و حکمت زاده تفکر.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » سیر پخته ارزش غذایی بیشتری دارد یا سیرخام؟

سیر پخته ارزش غذایی بیشتری دارد یا سیرخام؟

سیر پخته  ارزش غذایی بیشتری دارد یا سیرخام؟

عکس سیر

ترکیب آلیسین در سیر فواید درمانی بسیاری دارد. به همین دلیل فواید سیر خام بیش از فواید سیر پخته شده است. همچنین ویتامین C در سیر با حرارت ممکن است کاهش یابد. سیر یکی از سبزیجات شناخته شده در سراسر جهان است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. ازگذشته تا به امروز تحقیقات نشان داده است سیر در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است.

خواص سیر خام

آلیسین از طریق دستگاه گوارش وارد سایر قسمت های بدن می شود و آثار بیولوژیکی قوی روی آن ها می گذارد. این سبزی از خانواده پیاز و تره فرنگی است و در طبخ بسیاری از غذاها به کار می رود. سیر بسیار مغذی و در عین حال کم کالری است.

سیر تقریبا دارای تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن است. بسیاری از خاصیت های سیر ناشی از همین مواد مغذی است.

ارزش غذایی ۲۸ گرم سیر خام

۴۲ کالری دارد که از ۱٫۸ گرم پروتئین و ۹ گرم کربوهیدرات موجود در این مقدار سیر حاصل می شود.
۲۳  درصد نیاز روزانه بدن به منگنز
۱۷ درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین B6
۱۵ درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C
۶ درصد  نیاز روزانه بدن به سلنیوم
فیبر: یک گرم
مقادیری از کلسیم، مس، پتاسیم، فسفر، آهن و ویتامین B1
سیر بو داده شده و پخته یکی از روش های متداول برای مصرف سیر است که به از بین رفتن بوی تیز و طعم تند این سبزی منجر می شود. سیر خام دارای ارزش غذایی بیشتری در مقایسه با سیر پخته شده است. در واقع بوی تیز و طعم تند سیر خام به دلیل ترکیب آلیسین موجود در سیر است،که با حرارت از بین می رود.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است