مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

طرز تهیه سالاد مرغ کاری
دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه سالاد مرغ کاری

طرز تهیه سالاد مرغ کاری

طرز تهیه سالاد مرغ کاری

 

سالاد مرغ کاری

مواد لازم تهیه سالاد مرغ کاری

سینه مرغ بدون پوست و استخوان  دو عدد
روغن زیتون   یک قاشق غذاخوری
ساقه کرفس   یک عدد
پیازچه   چهار عدد
انگور سیاه بدون دانه   یک پیمانه
بادام یا گردوی خرد شده   یک چهارم پیمانه
پودر کاری   نصف قاشق چای خوری
فلفل قرمز  یک چهارم قاشق چای خوری
نمک و فلفل  به مقدار کافی
ماست یونانی   سه چهارم پیمانه

 

روش تهیه سالاد مرغ کاری

* ابتدا فر را روی دمای ۲۱۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کف یک قالب فر فویل آلومینیمی بکشید .
* روی سینه‌های مرغ بدون استخوان روغن زیتون بمالید و کمی نمک و فلفل بپاشید. سپس آن را داخل قالب قرار دهید.
* وقتی فر گرم شد، قالب را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا مرغ مغزپخت شود. سپس آن را از فر خارج و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.با یک چاقوی تیز مرغ را به صورت تکه‌های مکعبی برش بزنید.
*در کاسه‌ای که برای سالاد در نظر دارید ساقه کرفس و پیازچه‌ها را خرد کنید. سپس انگورها را نصف کنید و اگر هسته دارد هسته‌ها را خارج کنید. * انگورهای نصف شده را به کرفس و پیازچه اضافه کنید. بادام یا گردوی خرد شده و در انتها ماست را هم اضافه کنید.
* این سالاد به دلیل این که در تهیه آن از سس استفاده نشده است برای مبتلایان به چربی خون بالامناسب است.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است