مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

آموزش آشپزی : طرز تهیه پلو گوشت مخلوط مکزیکی
آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد، آزادی خود ماه است كه او را پایبند می كند.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳ آذر ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه پلو گوشت مخلوط مکزیکی

آموزش آشپزی : طرز تهیه پلو گوشت مخلوط مکزیکی

آموزش آشپزی : طرز تهیه پلو گوشت مخلوط مکزیکی

پلو گوشت مخلوط مکزیکی

مواد لازم تهیه پلو گوشت مخلوط مکزیکی

 

برنج پخته   چهار پیمانه
گوشت چرخ کرده ۶۰۰  گرم
روغن سرخ کردنی  یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای   دو عدد
پیاز کوچک  یک عدد
زردچوبه  یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز  یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه  به مقدار کافی
ذرت پخته یک پیمانه
لیموترش کوچک  دو عدد
گشنیز یا جعفری تازه  به دلخواه

 روش تهیه پلو گوشت مخلوط مکزیکی

*  ابتدا فلفل دلمه ای و پیازرا به شکل نگینی خرد کنید و کناربگذارید.
*  تابه گود و بزرگی را روی شعله متوسط داغ کنید. سپس یک قاشق روغن داخل آن بریزید و اجازه دهید داغ شود.
* پیاز را داخل تابه بریزید و چند دقیقه تفت بدهید تا شروع به طلایی شدن کند. سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید.
*  نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز را نیز اضافه کنید و مخلوط را تفت بدهید تا گوشت قهوه‌ای رنگ و فلفل دلمه‌ای نرم شود.ذرت را اضافه کنید و  یکی، دو دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.
*  در این مرحله برنج پخته شده را داخل تابه بریزید. دو سه قاشق آب به آن اضافه و شعله را کمی بیشتر کنید. ۴–۵ دقیقه دیگر حرارت بدهید و در این مدت هر از گاهی مخلوط را هم بزنید.آب دو لیموترش را بگیرید و هسته‌هایش را جدا کنید. تابه را از روی شعله بردارید و آب لیمو را روی آن بریزید. پلو گوشت مخلوط را در ظرف‌های سرو تقسیم و با کمی جعفری تازه تزیین کنید.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است