مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

طرز تهیه شیرینی ونیزی
نباید از خسته بودن خود شرمنده باشی بلکه فقط باید سعی کنی خسته آور نباشی.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » طرز تهیه شیرینی ونیزی

طرز تهیه شیرینی ونیزی

طرز تهیه شیرینی ونیزی

 

طرز تهیه شیرینی ونیزی

مواد لازم شیرینی ونیزی

آرد (الک شده)   ۲۵۰ گرم
کره (خردشده)   ۲۰۰ گرم
پودر قند   شش قاشق سوپ خوری
تخم مرغ بزرگ  یک عدد
شکلات تخته ای   ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر  یک قاشق چای خوری
وانیل  یک چهارم قاشق چای خوری
نمک   یک هشتم قاشق  چای خوری

 روش تهیه شیرینی ونیزی
* کره و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و با دور کند همزن برقی هم بزنید تا لطیف شود.
* تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگالی در حد مخلوط شدن زرده و سفیده هم بزنید. بعد به همراه وانیل به مخلوط پودر قند اضافه و با همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط کنید.
* آرد، بیکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای با هم الک کنید و به تدریج به مواد اضافه و با لیسک مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست آید.
* خمیر را در قیفی با سرماسوله شکوفه بریزید. سپس با فشار دادن قیف شکوفه ها را  به فاصله مساوی داخل سینی فر، خالی کنید.
* سینی را در طبقه وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۱۵ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها  ترد شود و به رنگ طلایی کم رنگ درآید. سپس آن ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
* دو طرف شیرینی را داخل شکلات (ذوب شده) بزنید و روی پنجره سیمی قرار دهید.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است