مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

اموزش تهیه کاپ کیک گوشت
ایستایی وجود ندارد ، هر چه هست جوشش و جاری بودن است.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » اموزش تهیه کاپ کیک گوشت

اموزش تهیه کاپ کیک گوشت

اموزش تهیه کاپ کیک گوشت

 

کاپ کیک گوشت

مواد لازم تهیه کاپ کیک گوشت

آرد   ۳ پیمانه
تخم مرغ   چهار عدد
ماست   یک پیمانه
روغن مایع   سه چهارم  پیمانه
بیکینگ پودر   دو قاشق مرباخوری
نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن   به میزان لازم

 مواد میانی

پیاز داغ   یک پیمانه
گوشت چرخ کرده   ٣٠٠ گرم
فلفل دلمه ای خرد شده   یک پیمانه
قارچ خردشده   یک پیمانه
رب گوجه   یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه   به میزان لازم
پنیر پیتزا   ٢٠٠ گرم

روش تهیه کاپ کیک گوشت

 

ابتدا تخم مرغ ها را با همزن خوب هم می زنیم،  پنج دقیقه بعد نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر را اضافه می کنیم. بعد ماست و بیکینگ پودر را با هم می ریزیم در آخر هم آرد الک شده را اضافه می کنیم و با لیسک آرام هم می زنیم.
برای مواد میانی همه مواد را مخلوط می کنیم، کمی تفت می دهیم و یک استکان آب می ریزیم و درآن را می گذاریم تا کامل بپزد و آبش تبخیر شود.بعد نیمی از مواد کیک را داخل قالب چرب و نیمی از پنیر پیتزا را روی آن  می ریزیم و مواد میانی را اضافه می کنیم . بعد نصف دیگر مواد کیک را اضافه می کنیم  و در آخر هم بقیه پنیر را رویش می پاشیم و در فر که  از قبل در دمای ١٨٠ درجه تنظیم شده است، طبقه وسط به مدت حدود ٤٥ دقیقه می گذاریم تا جایی که پخته و طلایی شود.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است