مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی
به زبانت اجازه نده که قبل از اندیشه ات به کار افتد.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۶ آبان ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

 

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

مواد لازم تهیه سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

 

 

(مواد لازم  برای ۴ نفر)

روغن زیتون   سه قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده   یک عدد کوچک

سیر خرد شده   دو حبه

قارچ خرد شده   ۴۰۰ گرم

اسفناج خرد شده   ۲۵۰ گرم

سرکه بالزامیک   دو قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه   دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه   به میزان دلخواه

جعفری خرد شده   مقداری برای تزیین

 

 

 

 

روش تهیه سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

* ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن  زیتون را داخل آن بریزید. سیر و پیاز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود.
* قارچ را اضافه و حدود ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید.اسفناج های خرد شده را اضافه کنید و ۳ دقیقه تفت دهید تا جمع شود. اسفناج ها را بیش از حد حرارت ندهید تا همچنان تردی خود را حفظ کند.
* سرکه بالزامیک و آب لیموی تازه را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و هر ازگاهی هم بزنید تا طعم سرکه و لیمو به خورد سبزیجات برود. به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید. سالاد را در ظرف بریزید، روی آن را با جعفری تزیین کنید  (اگر اسفناج در دسترس ندارید از سبزی های دیگر مانند شوید استفاده کنید.)


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است