مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

آموزش آشپزی : طرز تهیه خاگینه کدوسبز
هرچه اکنون هستیم محصول افکاری است که سابقاً داشته ایم و حالا داریم.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه خاگینه کدوسبز

آموزش آشپزی : طرز تهیه خاگینه کدوسبز

آموزش آشپزی : طرز تهیه خاگینه کدوسبز

خاگینه کدوسبز

مواد لازم تهیه خاگینه کدوسبز

 

کدو سبز بزرگ  ۳ عدد

تخم مرغ  ۴ عدد

آرد   یک ونیم  قاشق غذاخوری

زردچوبه  یک چهارم  قاشق مرباخوری

شکر ۳ قاشق غذاخوری

زعفران ساییده شده  یک چهارم قاشق چای خوری

دارچین  یک چهارم قاشق چای خوری

روغن برای سرخ کردن به میزان کافی

نمک  به میزان کافی

 

روش تهیه خاگینه کدوسبز

* کدوها را بشویید و پوست بکنید. آن ها را در کاسه ای با رنده درشت رنده کنید.
* تخم مرغ، آرد، شکر، دارچین، نمک، زردچوبه و زعفران را به کدوی رنده شده اضافه کنید و مواد را با چنگال خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
* در تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که روغن خوب داغ شد، مایه آماده شده را به آرامی داخل تابه بریزید و آن را پخش کنید و روی آن را با قاشق صاف کنید.
* حرارت را به مدت چند دقیقه زیاد و سپس آن را روی متوسط تنظیم کنید.
* در تابه را بگذارید.پس از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه هنگامی که یک طرف آن خوب سرخ شد آن را برگردانید.
*  در تابه را این بار نگذارید و اجازه دهید تا خاگینه ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم سرخ شود. پس از آماده شدن غذا می توانید آن را با نان میل کنید.


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است