مجموعه ساعت پاییزه

مجموعه ساعت پاییزه

آموزش آشپزی : طرز تهیه آش آلو، لواشک
سعی کنید اشتباهات دیگران را ببخشید، حس انتقام انرژی منفی دارد.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶
خانه » مطالب گوناگون » آشپزی » آموزش آشپزی : طرز تهیه آش آلو، لواشک

آموزش آشپزی : طرز تهیه آش آلو، لواشک

آموزش آشپزی : طرز تهیه آش آلو، لواشک

 

آش آلو، لواشک

مواد لازم تهیه آش آلو، لواشک

 

برنج   یک پیمانه

لپه  نصف پیمانه

سبزی آش  حدود ۲۰۰ گرم

آلو بخارا   ۱۰۰ گرم

لواشک  ۱۰۰گرم

آبغوره  دو قاشق غذا خوری

شکر دو قاشق غذا خوری

نمک،فلفل سیاه و  زردچوبه  به میزان لازم

گوشت چرخ کرده  ۲۰۰گرم

پیاز  یک عدد

طرز تهیه آش آلو، لواشک

پیاز رنده شده را با ادویه و گوشت چرخ شده مخلوط کنید و آن را به شکل گوشت قلقلی در بیاورید و با کمی روغن تفت بدهید.لپه را از حداقل دوساعت قبل خیس کنید و بگذارید با حدود دو لیتر آب بپزد.سپس برنج شسته شده را اضافه کنیدو بگذارید تا کاملا برنج له شود.در ظرف جداگانه ای لواشک را با مقداری آب جوش حل کنید و داخل قابلمه بریزید. همین طور آلو بخارا را  به سبزی آش اضافه کنید.  پیاز داغ و نعناع داغ را اضافه کنید و دو قاشق آبغوره ودو قاشق شکر برای متعادل شدن مزه، به آن اضافه کنید؛ گوشت قلقلی ها را هم آخر سر داخلش بریزید .


تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است